Tés batré

Tés batré: kusabab acak kaayaan produksi batré, kinerja batré anu dihasilkeunna béda-béda, janten supados sacara efektif ngagabungkeun bungkus batréna, éta kedah diklasifikasikeun numutkeun parameter kinerja na; tés batréna ngukur ukuran parameter kaluaran batré (arus sareng voltase). Pikeun ningkatkeun tingkat panggunaan batréna, ngadamel bungkus batré anu berkualitas.

2, las payun: las sabuk confluence kana garis kisi utama hareup batré (kutub négatip), sabuk confluence nyaéta sabuk tambaga dilapis timah, sareng mesin las tiasa ningali sabuk las dina garis grid utama dina multi- bentuk titik. Sumber panas pikeun las mangrupikeun lampu infra red (nganggo pangaruh termal tina infra merah). Panjang pita las sakitar 2 kali panjang ujung batréna. Sababaraha jalur las disambungkeun kana éléktroda tonggong batré tukang nalika las tukang

3, sambungan serial deui: Las tukang nyaéta pikeun senar 36 aki babarengan pikeun ngawangun senar komponén. Prosés anu ayeuna urang diadopsi sacara manual, batré utamina diposisikan dina pelat mémbran kalayan 36 alur pikeun batréna, ukuran batréna, posisi alur parantos didesain, spésifikasi anu béda nganggo témplat anu béda, operator nganggo beusi solder sareng kawat timah las éléktroda payun (éléktroda négatip) tina "batré payun" kana éléktroda tukang tina "batré tukang", sahingga 36 senar babarengan sareng ngelas éléktroda positip sareng négatip tina tali rakitan.

4, laminasi: saatos bagian tukangna nyambung sareng mumpuni, komponén senar, gelas sareng motong EVA, serat gelas sareng pelat tukang kedah diteundeun dina tingkat anu pasti sareng siap dilaminasi. Kaca diawalan ku réagen (bahan dasar) pikeun ningkatkeun kakuatan beungkeutan kaca sareng EVA. Nalika peletakan, pastikeun posisi relatif senar batré sareng gelas sareng bahan sanésna, saluyukeun jarak antara aki-aki, sareng pasang pondasi laminasi. (Tingkat lapisan: ti handap ka luhur: kaca, EVA, batre, EVA, fiberglass, backplan

5, komponén laminasi: Pasang batréna diteundeun kana laminasi, tarik hawa tina rakitan ku vakum, teras panaskeun EVA pikeun ngalebur batré, gelas sareng piring tukang babarengan; tungtungna cool kaluar majelis. Prosés laminasi mangrupikeun léngkah konci dina produksi komponén, sareng waktos laminasi ditangtoskeun numutkeun sifat EVA. Kami nganggo curing Eva anu gancang kalayan waktos siklus laminat sakitar 25 menit. Suhu pangubaran nyaéta 150 ℃.
6, motong: Eva lebur ka luar kusabab tekanan pikeun ngabentuk margin, janten kedah dipiceun saatos laminasi.

7, Pigura: sami sareng masang pigura pikeun gelas; masang pigura aluminium pikeun rakitan gelas, ningkatkeun kakuatan komponénna, langkung ngégél bungkus batréna, sareng manjangkeun umur jasa batréna. Celah antara wates sareng gelas dipasang dieusian ku silikon. Watesana nyambung sareng tombol juru.
8, Kotak Welding Terminal: Ngelas kotak di tukang tukang majelis pikeun mempermudah sambungan batréna kana alat-alat atanapi aki sanés.

9, Tés tegangan tinggi: Tés voltase tinggi ngarujuk kana tegangan anu diterapkeun antara pigura komponén sareng kalungguhan éléktroda, uji résistansi tegangan sareng kakuatan insulasina pikeun nyegah perakitan tina karusakan dina kaayaan alam anu parah (serangan kilat, jst.).

10. Tés komponén: Tujuan tés nyaéta pikeun ngalibrasi kakuatan kaluaran batréna, nguji ciri kaluaranana, sareng nangtoskeun peunteun kualitas komponénna.


Waktos Post: Jul-05-2021