Pamingpin County nganjang sareng ngabimbing pabrik perusahaan urang

图片1

Tanggal 9.2021 Séptémber, pamimpin Pamaréntah County Ningjin, Kota Xingtai, Propinsi Hebei ngadatangan pabrik Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd pikeun pamariksaan sareng bimbingan, sareng mingpin rombongan pikeun nganjang. Pimpinan parantos ngadamel perencanaan jangka panjang pikeun industri surya sareng bakal damel sareng perusahaan kami pikeun ningkatkeun kualitas panél surya sareng mekarkeun pasar énergi panonpoé.

Pamingpin County nganjang ka lokakarya produksi perusahaan, Zhao Bingcheng ngenalkeun prosés produksi film india gallium selenium film sél surya komponén ka grup kapamimpinan, sareng ngajelaskeun kaunggulan produk sareng manpaat lingkungan dihijikeun sareng diagram sareng produk. Salami kunjungan éta, patarosan anu diangkat ku delegasi ngeunaan panggunaan, prosés produksi sareng kaayaan pasar komponén sél surya ipis ogé diwaler hiji-hiji. Pingpinan diajar ngeunaan kapasitas beban salju anu tinggi dina produk sareng pangaruh pembangkit listrik dina kaayaan cahaya anu handap.

Zhao Bingcheng, umum manajer perusahaan, sakedap ngenalkeun kaayaan bisnis ayeuna sareng stratégi pangwangunan perusahaan surya. Xing Shaobo umum manajer ngeunaan ciri unik tina proyék perusahaan sareng konstruksi umum sareng panguatan operasi, anjeunna nunjukkeun yén industri fotovoltaik ka tahap pamekaran kualitas luhur, tujuan utama tina panalungtikan nyaéta pikeun masihan rujukan pikeun stratégi pangwangunan masa depan pelat fotovoltaik, sareng nempatkeun syarat anu khusus pikeun pamekaran perusahaan surya ka hareup, sareng nekenkeun yén karya kaamanan kedah henteu kaémutan pikeun mastikeun kasalametan produksi.

Pamingpin nyarios yén Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu hirup sareng berkembang. Perusahaan ngagaduhan ide anu luhur, standar anu luhur, dina merhatoskeun detil sareng inovasi, ngawangun mékanisme jangka panjang, parantos ngahontal hasil anu saé. Anjeunna nunjukkeun yén pikeun ngamajukeun sustainable pamekaran perusahaan, kahiji, urang kedah narékahan pikeun kaayaan, ningkatkeun inpormasi sareng ningkatkeun kapentingan anu aya dina kaayaan anu aya. Kadua, urang kedah langkung memperdalamkeun reformasi, ngabaru sistem sareng mékanisme, sareng ngajaga daya saing inti perusahaan. Katilu, urang kedah merhatoskeun pamekaran jangka panjang, merhatoskeun pangwangunan budaya, masihan peran penting budaya, narékahan pikeun janten pangrojong penting pikeun nilai merek hemat energi Cina, sareng ngabeungharan konotasi merek hemat énergi Cina.


Waktos Post: Sep-23-2021