Inverter ayeuna didamel ku perusahaan

微信图片_20211122171155微信图片_20211122171145

Inverter, ogé katelah regulator kakuatan, regulator kakuatan, mangrupa bagian penting tina sistem photovoltaic. Fungsi pangpentingna tina inverter photovoltaic nyaéta pikeun ngarobah kakuatan DC dihasilkeun ku panel surya kana kakuatan AC dipaké ku panerapan imah.Kabéh listrik dihasilkeun ku panel surya bisa diékspor ngaliwatan pengobatan inverter.through sirkuit full-sasak, umumna adopts processor SPWM ngaliwatan modulasi, nyaring, promosi tegangan, jsb, pikeun meunangkeun sistem AC sinusoida cocog cahaya. frékuénsi beban, tegangan dipeunteun pikeun pamaké tungtung.With inverter nu, batré DC bisa dipaké pikeun nyadiakeun kakuatan AC pikeun Perkakas nu.

Sistim generasi kakuatan AC solar diwangun ku panels surya, ngecas controller, inverter jeung batré;Sistim pembangkit listrik solar DC teu kaasup inverter.Prosés ngarobah énérgi listrik AC kana énérgi listrik DC disebut rectification, sirkuit nu ngalengkepan fungsi rectification disebut sirkuit rectifier, sarta alat nu nyadar prosés rectification nyaéta Dipikawanoh salaku alat panyaarah atawa panyaarah. Sasuai, prosés ngarobah énérgi listrik DC kana énérgi listrik AC disebut inverter, sirkuit anu ngalengkepan fungsi inverter disebut sirkuit inverter, sarta alat anu ngawujudkeun prosés inverter. disebut alat inverter atawa inverter.
Inti alat inverter nyaéta sirkuit switch inverter, cukup sirkuit inverter. Sirkuit inverter ngalengkepan fungsi inverter ngaliwatan sareng mareuman switch éléktronik kakuatan. On-off tina alat switching éléktronik kakuatan merlukeun pulsa nyetir tangtu, nu bisa jadi. diatur ku cara ngarobah sinyal tegangan.Sirkuit anu ngahasilkeun jeung ngatur pulsa ilahar disebut sirkuit kontrol atawa sirkuit kontrol.Struktur dasar alat inverter, sajaba sirkuit inverter luhur-disebutkeun jeung sirkuit kontrol, ogé ngabogaan sirkuit panyalindungan, sirkuit kaluaran, sirkuit kaluaran, sirkuit kaluaran jeung saterusna.

Inverter terpusat umumna dianggo dina sistem sareng stasiun listrik photovoltaic ageung (> 10kW).Loba klaster photovoltaic paralel disambungkeun ka input DC tina inverter terpusat sarua.Sacara umum, kakuatan badag ngagunakeun tilu-fase modul kakuatan IGBT, kakuatan leutik ngagunakeun transistor pangaruh widang, sarta ngagunakeun DSP controller konversi pikeun ngaronjatkeun kualitas énergi kaluaran listrik, sahingga deukeut pisan kana gelombang sinusoida current.The fitur pangbadagna nyaéta luhur. kakuatan sarta low cost.However, alatan cocog tina runtuyan photovoltaic group sarta shading parsial, éta ngabalukarkeun efisiensi sarta kapasitas kakuatan sakabeh photovoltaic system.At dina waktos anu sareng, reliabiliti generasi kakuatan sakabeh sistem photovoltaic nyaeta kapangaruhan ku kaayaan kerja goréng tina grup unit photovoltaic tangtu.Arah panalungtikan panganyarna nyaéta kontrol modulasi vektor spasial, kitu ogé ngembangkeun sambungan topological of inverters anyar pikeun ménta efisiensi tinggi dina kasus beban parsial.On SolarMax ( SowMac) inverter terpusat, kotak panganteur Asép Sunandar Sunarya photovoltaic bisa ditambahkeun pikeun ngawas unggal runtuyan runtuyan panel photovoltaic.Upami sakumpulan aranjeunna henteu jalan leres, sistem bakal ngirimkeun inpormasi ka pangontrol jauh, sareng éta tiasa ngeureunkeun séri ngalangkungan kadali jauh, ku kituna henteu ngabalukarkeun kagagalan pikeun ngirangan sareng mangaruhan kaluaran tenaga sareng énergi sadayana. Sistim photovoltaic.


waktos pos: Nov-22-2021