Sistem tatasurya 4MW kami nembé dipasang

微信图片_20211206161546 微信图片_20211206161554

Kota kami pikeun pangwangunan kotamadya, pamaréntah nembé ngagaleuh sistem tatasurya 4MW perusahaan urang pikeun ngecas beus di jalan kota dina tanggal 6, Desember.

Sistim tanaga surya kaluar-grid ngagunakeun panels surya pikeun ngarobah tanaga surya kana listrik kalawan lampu, nyadiakeun beban ngaliwatan muatan surya sarta ngurangan controller, sarta ngeusi batre;dina cuaca poék atawa euweuh lampu, Unit batré ku beban DC ka controller batré, sarta batréna langsung ka inverter bebas, ngaliwatan inverter bebas inverter mun AC, pikeun nyadiakeun AC load.Off-grid sistem generasi tanaga surya nyaeta loba dipaké di wewengkon pagunungan terpencil, wewengkon kakuatan-gratis, pulo, base station komunikasi jeung sistem places.The aplikasi sejenna umumna diwangun ku Asép Sunandar Sunarya photovoltaic pasagi diwangun ku modul sél surya, muatan surya sarta ngurangan controller, pak batré, off-grid inverter. , beban DC jeung beban AC. The photovoltaic pasagi ngarobah tanaga surya kana kakuatan listrik kalawan lampu, nyadiakeun beban ngaliwatan muatan surya sarta ngurangan controller, sarta ngecas pak batré, batréna bakal nyadiakeun beban DC ngaliwatan euweuh lampu, sarta batréna. ogé bakal langsung nyadiakeun inverter bebas, balikkeun inverter kana AC pikeun nyadiakeun beban AC.

Faktor anu kedah dipertimbangkeun dina desain sistem tanaga surya:
1. Dimana sistem pembangkit listrik tanaga surya digunakeun?Kumaha kaayaan radiasi cahaya panonpoe di daérah éta?

2. Sabaraha kakuatan beban sistem?

3. Naon tegangan kaluaran sistem, DC atanapi AC?
4. Sabaraha jam sistem kedah dianggo unggal dinten?
5. Dina hal cuaca hujan tanpa cahya panonpoé, sabaraha poé teu sistem perlu catu daya kontinyu?
6. Kaayaan beban, résistansi murni, kapasitansi atanapi sensibilitas listrik, sabaraha ayeuna mimiti?

Bagian utama sistem pembangkit listrik tenaga surya kaluar-grid, tapi ogé komponén anu paling berharga tina sistem éta, nyaéta pikeun ngarobih tanaga surya énergi radiasi kana énergi DC. Numutkeun sarat kakuatan sareng tegangan anu béda, komponén sél surya. bisa dijieun kana pamakéan tunggal, atawa sababaraha komponén sél surya bisa disambungkeun dina runtuyan (pikeun minuhan sarat tegangan) jeung di paralel (pikeun minuhan sarat ayeuna), pikeun ngabentuk Asép Sunandar Sunarya catu daya nyadiakeun power.Solar sél ayeuna leuwih gede. Komponén dicirikeun ku kakuatan spésifik daérah anu luhur, umur panjang sareng réliabilitas anu luhur.Dina période jasa 20 taun, kakuatan kaluaran turun sacara umum henteu langkung ti 20%. Kalayan parobihan suhu, arus, tegangan sareng kakuatan batré ogé bakal robih, janten tegangan négatip sareng koefisien suhu kedah dicandak. dipertimbangkeun dina desain runtuyan komponén.


waktos pos: Dec-06-2021