Bahan baku pikeun panels surya murag

微信图片_20211210165730微信图片_20211210165730 微信图片_20211210170037 微信图片_20211210170044

Sanggeus tilu minggu padeukeut stabilitas, harga bahan silikon némbongkeun turunna pangbadagna di taun, harga suntik sanyawa kristal tunggal jeung bahan padet kristal tunggal murag leuwih ti 3% bulan on bulan, sarta paménta dipasang hilir diperkirakeun ningkat. !
Saatos bahan silikon hulu sareng potongan harga wafer silikon, harga komponén murag ka handap 2 yuan pikeun watt tunggal. Numutkeun sababaraha pasar nunjukkeun yén harga watt tunggal ayeuna sakitar 1,9 yuan, sareng dina 8 Désémber, dina calon unggul. tina proyék pengadaan modul photovoltaic di 2021, harga 1,84 yuan / W parantos muncul.

Dina tanggal 1 Désémber, dina Konperénsi Inovasi Photovoltaic 6th 2021 anu diayakeun ku Jaringan Industri Fotovoltaik, Zhang Xiaobin, wakil presiden eksekutif Asosiasi Industri Tenaga Surya Shandong, nyatakeun yén kalayan sékrési kapasitas produksi silikon, harga komponén laun-laun bakal nelepon deui, sareng kakurangan. tina inverter bakal alleviated.Anjeunna diprediksi yén total kapasitas dipasang bakal greatly ngaronjat dina 2022! Jeung palaksanaan reformasi listrik, proyék industri jeung komérsial geus jadi hot spot.
Dina 11 Oktober, Komisi Pangwangunan sarta Reformasi Nasional ngaluarkeun Bewara on salajengna Deepening Reformasi Pasar-berorientasi Pembangkit Listrik Batubara, canceling harga jualan katalog industri jeung komérsial, nu bakal turun naek jeung harga on-grid listrik batubara. .Pamaké industri jeung komérsial bisa milih pikeun asup ka pasar kakuatan jeung meuli listrik langsung ti usaha generasi kakuatan atawa power selling companies.Recently, State Grid jeung leuwih ti 20 propinsi (wilayah otonom jeung kotamadya) dina Cina Southern Power Grid ngumumkeun tabel harga listrik. pikeun pangguna industri sareng komérsial listrik dina bulan Désémber 2021, sareng ampir sadaya rohangan ngambang harga listrik dina waktos puncak sareng jam puncak naék.
Kalayan naékna harga listrik industri sareng komersil, ngahasilkeun proyék photovoltaic anu disebarkeun mimiti ningkat.Ieu foreseeable yén salila periode 14th Plan Lima Taun, kalayan rojongan ti promosi jeung reformasi harga listrik sakabeh county, jaman emas tina photovoltaic disebarkeun geus anjog!
Pikeun usaha di industri konsumsi énérgi tinggi, nurutkeun peraturan ayeuna, tingkat harga listrik listrik dibeuli ku usaha grid kakuatan kedah 1,5 kali harga beuli listrik pamaké séjén. Dina hadir, Cina mastikeun ngadalikeun perluasan buta tina konsumsi énergi tinggi perusahaan, sareng biaya listrik perusahaan konsumsi énergi anu luhur naék.Ieu rada ekonomis pikeun milih pikeun investasi tur masang photovoltaic disebarkeun pikeun pamakéan spontan.
Di wewengkon wétan Cina, kayaning Propinsi Shandong, Propinsi Hebei, Kota Beijing, Propinsi Jiangsu jeung tempat séjén, rélatif leuwih usaha anu kalibet dina manufaktur, usaha boga loba pabrik, tekanan hébat dina ngurangan émisi, sarta kahayang pikeun investasi di pamasangan photovoltaic disebarkeun bakal leuwih kuat.

Tina sudut pandang komersil, usaha ageung sareng pabrik, ranté supermarket, sareng perusahaan swasta sadayana gaduh kaunggulan dina sumber daya hateup. Kalolobaan perusahaan ieu mangrupikeun konsumen ageung, sareng panggunaan énergi hateup anu lumayan bakal janten aset anu berpotensi ageung. hak milik perumahan jenis ieu usaha umumna bisa ngahontal pamakéan katuhu leuwih ti 20 taun, nu leuwih cocog pikeun ngembangkeun megawatt atawa stasiun kakuatan hateup gedé, nu teu ukur solves masalah listrik pikeun usaha, tapi ogé ngajadikeun a kontribusi hébat kana kauntungan perlindungan sosial, ékonomi jeung lingkungan.
Hateup industri sareng komérsial cocog pisan pikeun pamasangan stasiun listrik photovoltaic, utamina ditingali dina titik-titik ieu:
1. Wewengkon hateup industri jeung komérsial badag, nu mangrupakeun sumberdaya dianggurkeun badag pausahaan! Ieu bisa dimekarkeun sarta garapan pikeun masihan perusahaan saluran leuwih pikeun ngaronjatkeun panghasilan maranéhanana, sarta panghasilan stasiun kakuatan photovoltaic tinggi.
2. Konsumsi listrik industri sareng komersial ageung, sareng biaya listrik mahal.Saatos pamasangan stasiun listrik, pangguna industri sareng komérsial tiasa nganggo pembangkit listrik stasiun listrik photovoltaic pikeun ngirangan biaya listrik perusahaan.Sajaba ti éta, maranéhna ogé bisa ngadopsi modus spontan pamakéan surplus listrik pikeun ngajual listrik sésana ka nagara sarta ménta untung.
3. Nagara vigorously promotes konservasi énérgi jeung réduksi émisi, sarta loba usaha anu nyanghareup tekanan ti konservasi énérgi jeung panyalindungan lingkungan brands.Photovoltaic generasi kakuatan nyaéta énergi bersih.Pamasangan pembangkit listrik photovoltaic tiasa ngirangan émisi karbon, nyangking reputasi perusahaan héjo pikeun perusahaan, ningkatkeun pangaruh perusahaan sareng ningkatkeun citra perusahaan, kartu nami merek anu luhur, naha henteu?
4. Sababaraha kota maju ékonomis boga overload listrik kaleuleuwihan, hasilna kakurangan listrik! Pamasangan stasiun kakuatan photovoltaic bisa nulungan tegangan kakuatan sarta ngurangan tekanan listrik.
5. cahaya alus, hateup industri jeung komérsial umumna jauh ti wewengkon padumukan, lampu sabudeureun teu diblokir, sarta efisiensi generasi kakuatan tinggi!
6. hateupna jadi kuat sarta fashionable.Sistem pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun diwangun dina hateup pabrik industri jeung komérsial teu ngan moal ngancurkeun struktur hateupna, tapi ogé éféktif bisa ngurangan sinar panonpoé langsung ditanggung ku hateupna, erosi rainwater, sarta ngaronjatkeun kahirupan jasa tina hateupna.


waktos pos: Dec-10-2021