TUV Rhine bakal gawé bareng perusahaan urang

Pameran sareng Forum SNEC 15th (2021) Solar Surya Photovoltaic sareng Smart Energy (Shanghai) diayakeun 3 Juni dugi ka 5 Juni. Peran kahareup énergi anu tiasa dibangkitkeun janten pembangkit listrik fotovoltais. TPV Rhine ngaluarkeun SNEC 2021, pikeun ngabantosan industri fotovoltaik ngadorong duaan tujuan karbon. Rhine TUV Group ("TUV Rhine"), lembaga uji coba, lembaga inspeksi sareng sertifikasi pihak katilu independen internasional, masihan pidato di Konperénsi Téknologi Frontier Photovoltaic Global, sareng nunjukkeun pinuh solusi na-eureun nutupan hulu sareng hilir tina ranté industri fotovoltaik. Kalayan ampir 40 taun pangalaman euyeub sareng kaunggulan téknis dina bidang fotovoltais, TUV Rhine komitmen pikeun mayungan kualitas industri sareng ngabantosan réalisasi puncak karbon sareng tujuan nétral.

Di cabang "Crystal Silicon Photovoltaic Compbent and Quality Assurance" tina Konperénsi Téknologi Perbatasan Photovoltaic Global ka-15 "anu diayakeun dina 4 Juni, Dr. Gao Qi, ahli téknis dina produk surya sareng komérsial sareng jasa di TUV Rhine Greater China, diulem pikeun ngabagi "Métode Tés LETID sareng Prosedur Crystal Silicon Photovoltaic Assemblies".

Dina waktos anu sasarengan, TUV Rhine gabungan sinar panonpoe ngaleupaskeun sistem operasi cerdas fotovoltaic sistem operasi calakan kertas bodas téknis, ngenalkeun latar tukang ngembangkeun sistem operasi cerdas, skéma téknis sareng prosés empiris lapangan, pikeun pihak anu aya hubunganana ngartos sareng ngaevaluasi aset stasiun kakuatan fotovoltais , mastikeun tingkat nyata sistem operasi sareng perawatan, nyayogikeun metodologi anu ketat sareng dipercaya.

TUV Rhine bakal gawé bareng perusahaan kami pisan dina uji produk sareng sertifikasi, pangakuan laboratorium, aksés pasar internasional, gedong kapasitas tanaga sareng aspek sanés.


Waktos Post: Jul-05-2021