POLY100-36

Pedaran pondok:

Modél: GJS-P100-36
Rarangkén: 4 * 9
Ukuran: 1100 * 670 * 30
Tipe Kaca: 3.2mm Transmisi tinggi palapis Tempered kaca
Blackplane: Bodas / Hideung
Kotak Simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: kabel khusus PV
Jumlah Dioda: 3
Tekanan Angin / Salju: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215 、 IEC61730


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi sareng kaunggulan kinerja biaya anu hadé pikeun pelanggan;
Mésér produk kualitas luhur kalayan harga murah;
Hadé kinerja kakuatan cahaya-lemah lemah;
Téknologi slicing batré tinggi, arus séri diréduksi, Ngirangan kaleungitan internal komponén, Mangrupikeun idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bantalan 5400Pa beban salju sareng tekanan angin 2400Pa;
Garis produksi otomatis sareng téknologi fotovoltaik Anjog;

Parameter Performance

Kakuatan puncak (Pmax): 100W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 18.61V
Kakuatan Maksimum Ayeuna (Imp): 5.37A
Open Circuit Voltage (Voc): 22.18V
Arus Sirkuit Pondok (Isc): 5.78A
Kekecapan Modul (%): 13,5%
Suhu ngagawekeun: 45 ℃ ± 3
Tegangan Maksimum: 1000V
Suhu Operasi Batre: 25 ℃ ± 3
Kaayaan uji standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W / ㎡, suhu Batre

Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Customizable (50cm / 90cm / nu lain)
Warna backplane: Hideung / Bodas
Pigura aluminium: Hideung / Bodas

Kauntungan

Panél surya polycrystalline 100 watt. Gentak suku, kakuatan anu cekap.
Panel surya Polycrystalline cocog pikeun situs anu langkung ageung, sapertos pembangkit listrik tanaga bumi, gurun, lamping gunung, jsté. Polycrystalline lemah cahaya anu saé langkung saé, dinten mendung ogé sakedik listrik dikirim.
Laminasi PET ultra-ipis, wawatesan pikeun téknologi antioksidan

Detil

Anu paling penting ngeunaan meresihan panél surya:
1-Teu tiasa jalan-jalan di luhur na
2-Teu nganggo tekanan cai tinggi
3-Henteu aya alat beberesih anu kasar
Produk beberesih 4-tanaga henteu dianggo
Ngumbah nganggo semprot cai entéh sareng anggo lampu upami kedah sabun ipis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami