POLY165W-36

Katerangan pondok:

Modél: GJS-P165-36
Susunan: 4*9
Ukuran: 1480*680*35
Kaca Tipe: 3.2mm High transmitansi palapis Tempered kaca
Blackplane: Bodas / Hideung
Kotak simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: PV kabel husus
Jumlah Dioda:3
Angin / Salju Tekanan: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Rincian produk

Tag produk

Ciri

jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi jeung kaunggulan kinerja ongkos alus teuing anu idéal pikeun konsumén;
Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
kinerja generasi kakuatan lemah-lampu hadé;
Téknologi nyiksikan batré luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bearing 5400Pa beban salju jeung 2400Pa tekanan angin;
garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog;

Parameter kinerja

kakuatan puncak (Pmax): 165
Tegangan kakuatan maksimum (Vmp): 18.96V
Maksimum Power Ayeuna (Imp):8.71A
Buka Tegangan Circuit (Voc): 22.38V
Short Circuit Ayeuna (Isc): 9.38A
Efisiensi Modul(%): 16,3%
Suhu gawé: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi batré: 25 ℃ ± 3
Kaayaan tés standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W/㎡, Suhu batré

Konfigurasi pilihan

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Disesuaikeun (50cm / 90cm / sanésna)
Warna backplane: Hideung/Bodas
pigura aluminium: Hideung / Bodas

Kauntungannana

Urang ngajamin kualitas luhur wafer silikon, kaluaran komponén kakuatan tinggi jeung kaunggulan kinerja ongkos alus teuing anu idéal pikeun konsumén;
Anjeun bisa meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
The panels surya anu hadé lemah-lampu kinerja generasi kakuatan;
Kami gaduh téknologi nyiksikan batré anu luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bearing 5400Pa beban salju jeung 2400Pa tekanan angin;
garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog;

Rincian

panel surya urang boga diodes guna nyegah recoil ayeuna jeung nyaimbangkeun ayeuna;
Sudut anu paling cocog pikeun dipasang panel surya nyaéta horizontal 45 °;
Panél surya kedah dijaga beresih salami dianggo normal pikeun mastikeun permukaanna henteu diblokir sareng manjangkeun umurna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami