Tentang Kami

Naon kami
Naon urang ngalakukeun
Téknologi urang
Naon kami

Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co.Ltd (Urut Hebei Yatong Photovoltaic Technology Co., Ltd) didirikan dina 2015 sareng ayana di kuloneun désa Dabeisu anu indah, Kota Hequ, Kabupaten Ningjin, Kota Xingtai, Propinsi Hebei, China. pikeun nalungtik sarta ngamekarkeun ,producting jeung ngajual solar panels.The parusahaan utamana ngahasilkeun polycrystal na monocrystal panels surya kalawan parameters.It béda maximizes pamakéan standar internasional jeung industri, mastikeun ngadalikeun unggal prosés, assures kualitas unggal komponén.

Produk urang dijual ka Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia, Afrika jeung nagara sejen tur regions.Solar énergi photovoltaic, salaku énérgi anyar renewable, nyaéta énergi paling loba pisan nu bisa dipaké ku manusa.Énergi surya mangrupikeun énergi héjo sareng terbaharukeun anu paling murni sareng idéal.Upami éta tiasa dianggo sacara lega dina sistem kakuatan Cina, nilaina bakal langkung ageung tibatan nilai ékonomi.Éta ogé dijilid pikeun ngagancangkeun laju gunung héjo sareng cai herang.

Naon urang ngalakukeun

Pausahaan specializes dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa produk photovoltaic surya.Eta nyadiakeun produk photovoltaic kualitas luhur ka konsumén urang di sakuliah dunya.Rentang produk nyertakeun panél surya, lampu jalan surya, integrasi sistem pembangkit listrik tenaga surya, produk aplikasi surya.Produk séri sareng solusi pikeun nyumponan kabutuhan pamakean palanggan anu béda dina skenario anu béda.Sistem kontrol kualitas anu ketat sareng prosés produksi anu sampurna, produksi profésional tina rupa-rupa modél sareng spésifikasi silikon kristal tunggal, komponén solar polysilicon, anu kualitasna pinuh nyumponan standar, parantos ngawangun grup palanggan dewasa sareng jaringan penjualan, ngadegkeun rupa-rupa platform palanggan pasar. .The panels surya diperlukeun nyadiakeun rooftop sistem generasi disebarkeun, sarta leutik tur sedeng-ukuran lampu jalan surya, geus geus disadiakeun pikeun ratusan kulawarga di Cina.GPV komitmen pikeun nyayogikeun palanggan énergi listrik bersih anu lestari sareng nyumbang kana masa depan héjo Bumi.
 

Téknologi urang

téhnologi satengah motong

Sél surya satengah potong persis naon ngaranna nunjukkeun - aranjeunna sél surya silikon tradisional nu geus motong dina satengah maké cutter laser.Sél half-cut nyadiakeun sababaraha mangpaat leuwih sél surya tradisional.Anu paling penting, sél surya satengah-potong nawiskeun kamampuan sareng daya tahan.

0~8_7MH${$ZN6}2$NMN~)FD