Warta

  • harga batré geus ditegor anyar

    harga batré geus ditegor anyar

    Dunya téh sadayana pikeun kauntungan;dunya riweuh, sadayana pikeun kauntungan."Di hiji sisi, tanaga surya nyaeta inexhaustible.On sisi séjén, prosés generasi tanaga surya ramah lingkungan sarta polusi-free.Jadi, generasi kakuatan photovoltaic mangrupakeun salah sahiji cara idéal generasi kakuatan ...
    Maca deui
  • Bahan baku pikeun panels surya murag

    Bahan baku pikeun panels surya murag

    Sanggeus tilu minggu padeukeut stabilitas, harga bahan silikon némbongkeun turunna pangbadagna di taun, harga suntik sanyawa kristal tunggal jeung bahan padet kristal tunggal murag leuwih ti 3% bulan on bulan, sarta paménta dipasang hilir diperkirakeun ningkat. !Sanggeus...
    Maca deui
  • Sistem tatasurya 4MW kami nembé dipasang

    Sistem tatasurya 4MW kami nembé dipasang

    Kota kami pikeun pangwangunan kotamadya, pamaréntah nembé ngagaleuh sistem tatasurya 4MW perusahaan urang pikeun ngecas beus di jalan kota dina tanggal 6, Desember.Sistem tanaga surya off-grid ngagunakeun panél surya pikeun ngarobih tanaga surya janten listrik kalayan lampu, nyayogikeun beban ngalangkungan muatan surya sareng ...
    Maca deui
  • Inverter ayeuna didamel ku perusahaan

    Inverter ayeuna didamel ku perusahaan

    Inverter, ogé katelah regulator kakuatan, regulator kakuatan, mangrupa bagian penting tina sistem photovoltaic. Fungsi pangpentingna tina inverter photovoltaic nyaéta pikeun ngarobah kakuatan DC dihasilkeun ku panel surya kana kakuatan AC dipaké ku panerapan imah.Sadaya generasi listrik ...
    Maca deui
  • Roofing photovoltaic tina panel surya 530-watt anu nembé diproduksi

    Roofing photovoltaic tina panel surya 530-watt anu nembé diproduksi

    Konstruksi fotovoltaik hateup nganggo panél surya 500w Perusahaan kami parantos réngsé konstruksi fotovoltaik hateup panel surya 500-watt, nganggo panél surya anu diproduksi ku perusahaan kami.Énergi surya mangrupikeun sumber daya lingkungan héjo anu teu aya. Hateup surya ogé bagian anu paling penting ...
    Maca deui
  • Pameran Kanton ka-130

    Pameran Kanton ka-130

    Pameran Canton ka-130 dilaksanakeun ti 15 dugi ka 19 Oktober 2021, anu dihadiran ku perusahaan kami.The Canton Fair nyetél 51 wewengkon paméran nurutkeun 16 kategori komoditi, sarta wewengkon paméran "Rural Revitalisasi Karakteristik Produk" ieu nyetél sakaligus onlin ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina rooftop pembangkit listrik photovoltaic

    Kaunggulan tina rooftop pembangkit listrik photovoltaic

    Hateup disebarkeun generasi kakuatan photovoltaic geus ogé direngsekeun masalah penjajahan lahan sarta formulir aplikasi teu fléksibel. Nu disebut pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun dina hateupna nujul kana proyék generasi kakuatan photovoltaic diwangun dina hateup wangunan, pamaké bisa ngagunakeun ...
    Maca deui
  • Pimpinan County nganjang sareng nungtun pabrik perusahaan urang

    Pimpinan County nganjang sareng nungtun pabrik perusahaan urang

    Dina 9 Séptémber 2021, pamingpin Pamaréntahan Kabupaten Ningjin, Kota Xingtai, Propinsi Hebei ngadatangan pabrik Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd pikeun pamariksaan sareng bimbingan, sareng mingpin rombongan ngadatangan. Pimpinan parantos ngadamel perencanaan jangka panjang pikeun industri surya sarta bakal dianggo wit ...
    Maca deui
  • Tés batré

    Tés batré

    Test batré: alatan randomness tina kaayaan produksi batré, kinerja batré dihasilkeun béda, jadi guna éféktif ngagabungkeun pak batré babarengan, éta kudu digolongkeun nurutkeun parameter kinerja na;tés batré nguji ukuran batré ...
    Maca deui
  • Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "netralitas karbon" ku 2060

    Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "netralitas karbon" ku 2060

    Dina 22 Séptémber 2020, dina debat umum Majelis Umum PBB ka-75, Présidén Cina Xi Jinping ngusulkeun yén Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "netralitas karbon" dina taun 2060, sareng Sekretaris Jenderal Xi Jinping dina puncak ambisi iklim, sareng Paripurna Kalima. Sidang 19...
    Maca deui
  • TUV Rhine bakal cooperate kalawan parusahaan urang

    TUV Rhine bakal cooperate kalawan parusahaan urang

    The SNEC 15th (2021) International Solar Photovoltaic and Smart Energy (Shanghai) Exhibition and Forum dilaksanakeun dina 3 Juni nepi ka 5th. Peran kahareup énergi renewable bakal generasi kakuatan photovoltaic.TUV Rhine diumumkeun SNEC 2021, pikeun mantuan industri photovoltaic push dual. tujuan karbon.Rhine TUV...
    Maca deui