Warta

  • County leaders visit and guide our company factory

    Pamingpin County nganjang sareng ngabimbing pabrik perusahaan urang

    Tanggal Séptémber 9,2021, pamimpin Pamaréntah Ningjin County, Kota Xingtai, Propinsi Hebei ngadatangan pabrik Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd pikeun pamariksaan sareng bimbingan, sareng mingpin rombongan pikeun nganjang. Pimpinan parantos nyusun rencana jangka panjang pikeun industri surya sareng bakal tiasa dianggo ...
    Maca deui
  • Battery test

    Tés batré

    Tés batré: kusabab acak kaayaan produksi batré, kinerja batré anu dihasilkeunna béda-béda, janten supados sacara efektif ngagabungkeun bungkus batréna, éta kedah diklasifikasikeun numutkeun parameter kinerja na; tés aki tés ukuran aki anjeun ...
    Maca deui
  • China would strive to achieve “carbon neutrality” by 2060

    Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "nétralitas karbon" dina 2060

    Tanggal Séptémber 22,2020, dina debat umum Majelis Umum PBB ka-75, Présidén Cina Xi Jinping ngajukeun yén Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "nétralitas karbon" dina 2060, sareng Sekretaris Jénderal Xi Jinping dina gempungan ambisi iklim, sareng Pleno Kalima Sesi taun 19t ...
    Maca deui
  • TUV Rhine will cooperate with our company

    TUV Rhine bakal gawé bareng perusahaan urang

    Pameran sareng Forum SNEC 15th (2021) Solar Surya Photovoltaic sareng Smart Energy (Shanghai) diayakeun kaping 3 dugi ka 5 Juni. Peran kahareup énergi anu tiasa dibangkitkeun janten pembangkit listrik fotovoltais. TPV Rhine ngaluarkeun SNEC 2021, pikeun ngabantosan industri fotovoltaik ngadorong duaan tujuan karbon. Rhine TUV ...
    Maca deui