Naha Pilih Kami

  • 01

    Harga

    Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah.

  • 02

    Kinerja

    Kinerja generasi kakuatan lampu lemah anu langkung saé.

  • 03

    Téknologi

    garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog.

  • 04

    Nilai

    Garansi wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi sareng kaunggulan kinerja biaya anu saé cocog pikeun konsumén.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • GJS-M450W

    GJS-M450W

    Satengah sapotong batré tina 144 tablet panel surya kualitas

  • GJS-M400W

    GJS-M400W

  • GJS-M300W

    GJS-M300W

    60sél 158.75MM kalawan adaptor MC4

  • GJS-M190W

    GJS-M190W

    36sél 157.75MM kalawan efisiensi mindahkeun 17.38%.

  • GJS-P330W

    GJS-P330W

    72sél 158.75MM kalayan ukuran: 1955*992*35/40

  • GJS-P330BLACK

    GJS-P330BLACK

    72 sél 158.75MM panel photovoltaic hideung

  • GJS-P280W

    GJS-P280W

    60 sél 157.75MM sareng 3.2mm palapis transmitansi tinggi kaca tempered

  • GJS-P165W

    GJS-P165W

    36sél 157.75MM sareng kabel khusus PV

  • Pangalaman (Taun)

  • +

    Produk Diversified

  • +

    Konsumén disatujuan

  • Mitra Koperasi (Buana)

Téknologi urang

  • Kami milih wafer silikon kualitas luhur. Jalur produksi otomatis ngamungkinkeun urang gaduh téknologi slicing non-destructive batré canggih, téknologi las sareng téknologi peletakan batré, sareng kadali kualitas anu ketat ngajantenkeun tingkat kualifikasi produk urang ngahontal 100%

Blog urang

  • Kaunggulan tina rooftop pembangkit listrik photovoltaic

    Hateup disebarkeun generasi kakuatan photovoltaic geus ogé direngsekeun masalah penjajahan lahan sarta formulir aplikasi teu fléksibel. Nu disebut pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun dina hateupna nujul kana proyék generasi kakuatan photovoltaic diwangun dina hateup wangunan, pamaké bisa ngagunakeun ...

  • Pimpinan County nganjang sareng nungtun pabrik perusahaan urang

    Dina 9 Séptémber 2021, pamingpin Pamaréntahan Kabupaten Ningjin, Kota Xingtai, Propinsi Hebei ngadatangan pabrik Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd pikeun pamariksaan sareng bimbingan, sareng mingpin rombongan ngadatangan. Pimpinan parantos ngadamel perencanaan jangka panjang pikeun industri surya sarta bakal dianggo wit ...

  • Tés batré

    Test batré: alatan randomness tina kaayaan produksi batré, kinerja batré dihasilkeun béda, jadi guna éféktif ngagabungkeun pak batré babarengan, éta kudu digolongkeun nurutkeun parameter kinerja na; tés batré nguji ukuran batré ...

  • Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "netralitas karbon" ku 2060

    Dina 22 Séptémber 2020, dina debat umum Majelis Umum PBB ka-75, Présidén Cina Xi Jinping ngusulkeun yén Cina bakal narékahan pikeun ngahontal "netralitas karbon" dina taun 2060, sareng Sekretaris Jenderal Xi Jinping dina puncak ambisi iklim, sareng Paripurna Kalima. Sidang 19...

  • TUV Rhine bakal cooperate kalawan parusahaan urang

    SNEC 15th (2021) International Solar Photovoltaic and Smart Energy (Shanghai) Exhibition and Forum dilaksanakeun dina 3 Juni nepi ka 5th. Peran kahareup énergi renewable bakal ngahasilkeun kakuatan photovoltaic.TUV Rhine diumumkeun SNEC 2021, pikeun mantuan industri photovoltaic push dual. tujuan karbon.Rhine TUV...