Naha Milih Kami

  • 01

    Harga

    Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah.

  • 02

    Performance

    Kinerja generasi kakuatan lampu lemah anu langkung saé.

  • 03

    Téknologi

    garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog.

  • 04

    Nilai

    Garansi wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi sareng kaunggulan kinerja biaya anu saé cocog pikeun konsumén.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • GJS-M530W

    GJS-M530W

    3.2mm High transmitansi palapis kaca Tempered

  • GJS-M450W

    GJS-M450W

    Satengah sapotong batré tina 144 tablet panel surya kualitas

  • GJS-M300W

    GJS-M300W

    60sél 158.75MM kalawan adaptor MC4

  • GJS-M190W

    GJS-M190W

    36sél 157.75MM kalawan efisiensi mindahkeun 17.38%.

  • GJS-P330W

    GJS-P330W

    72sél 158.75MM kalayan ukuran: 1955*992*35/40

  • GJS-P330BLACK

    GJS-P330BLACK

    72 sél 158.75MM panel photovoltaic hideung

  • GJS-P280W

    GJS-P280W

    60 sél 157.75MM sareng 3.2mm palapis transmitansi tinggi kaca tempered

  • GJS-P165W

    GJS-P165W

    36sél 157.75MM sareng kabel khusus PV

  • Pangalaman (Taun)

  • +

    Produk Diversified

  • +

    Konsumén disatujuan

  • Mitra Koperasi (Buana)

Téknologi urang

  • Kami milih wafer silikon kualitas luhur.Jalur produksi otomatis ngamungkinkeun urang gaduh téknologi slicing non-destructive batré canggih, téknologi las sareng téknologi peletakan batré, sareng kadali kualitas anu ketat ngajantenkeun tingkat kualifikasi produk urang ngahontal 100%

Blog urang

  • harga batré geus ditegor anyar

    Dunya sadayana pikeun kauntungan;dunya riweuh, sadayana pikeun kauntungan."Di hiji sisi, tanaga surya nyaeta inexhaustible.On sisi séjén, prosés generasi tanaga surya ramah lingkungan sarta polusi-free.Jadi, generasi kakuatan photovoltaic mangrupakeun salah sahiji cara idéal generasi kakuatan ...

  • Bahan baku pikeun panels surya murag

    Sanggeus tilu minggu padeukeut stabilitas, harga bahan silikon némbongkeun turunna pangbadagna di taun, harga suntik sanyawa kristal tunggal jeung bahan padet kristal tunggal murag leuwih ti 3% bulan on bulan, sarta paménta dipasang hilir diperkirakeun ningkat. !Sanggeus...

  • Sistem tatasurya 4MW kami nembé dipasang

    Kota kami pikeun pangwangunan kotamadya, pamaréntah nembé ngagaleuh sistem tatasurya 4MW perusahaan urang pikeun ngecas beus di jalan kota dina tanggal 6, Desember.Sistem tanaga surya off-grid ngagunakeun panél surya pikeun ngarobih tanaga surya janten listrik kalayan lampu, nyayogikeun beban ngalangkungan muatan surya sareng ...

  • Inverter ayeuna didamel ku perusahaan

    Inverter, ogé katelah regulator kakuatan, regulator kakuatan, mangrupa bagian penting tina sistem photovoltaic. Fungsi pangpentingna tina inverter photovoltaic nyaéta pikeun ngarobah kakuatan DC dihasilkeun ku panel surya kana kakuatan AC dipaké ku panerapan imah.Sadaya generasi listrik ...

  • Roofing photovoltaic tina panel surya 530-watt anu nembé diproduksi

    Konstruksi fotovoltaik hateup nganggo panél surya 500w Perusahaan kami parantos réngsé konstruksi fotovoltaik hateup panel surya 500-watt, nganggo panél surya anu diproduksi ku perusahaan kami.Énergi surya mangrupikeun sumber daya lingkungan héjo anu teu aya. Hateup surya ogé bagian anu paling penting ...