MONO530W-144B

Katerangan pondok:

Modél: GJS-M530-144B
Susunan: 6*24
Ukuran (mm): 2279 * 1134 * 35
Kaca Tipe: 3.2mm High transmitansi palapis Tempered kaca
Panel tukang: Bodas/Hideung
Kotak simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: PV kabel husus
Jumlah Dioda:3
Angin / Salju Tekanan: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Rincian produk

Tag produk

Ciri

jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi jeung kaunggulan kinerja ongkos alus teuing anu idéal pikeun konsumén;
Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
kinerja generasi kakuatan lemah-lampu hadé;
Téknologi nyiksikan batré luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bearing 5400Pa beban salju jeung 2400Pa tekanan angin;
garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog;

Parameter kinerja

kakuatan puncak (Pmax): 530W
Tegangan kakuatan maksimum (Vmp): 41.61V
Maksimum Power Ayeuna (Imp): 12.74A
Buka Tegangan Circuit (Voc): 49.51V
Short Circuit Ayeuna (Isc): 13.52A
Efisiensi Modul(%): 20,5%
Suhu gawé: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi batré: 25 ℃ ± 3
Kaayaan tés standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W/㎡, Suhu batré

Konfigurasi pilihan

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Disesuaikeun (50cm / 90cm / sanésna)
Warna backplane: Hideung/Bodas
pigura aluminium: Hideung / Bodas

Kauntungannana

Panel surya 450 watt mangrupikeun sél monocrystalline produk perusahaan pangsaéna sareng efisiensi konversi langkung ti 20%.
Anjeun bisa meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
The panels surya anu hadé lemah-lampu kinerja generasi kakuatan;
Kami gaduh téknologi nyiksikan batré anu luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
Ieu 450 watt satengah panel surya ngagunakeun téhnologi inti parusahaan satengah motong téhnologi jadi kualitas anu pangalusna

Rincian

Panél surya urang gaduh dioda anu épisién pisan sareng stabil, pikeun nyegah mundur ayeuna sareng nyaimbangkeun arus
Sudut anu paling cocog pikeun dipasang panel surya nyaéta horizontal 45 °;
Panél surya kedah dijaga bersih salami dianggo normal pikeun mastikeun permukaanna henteu diblokir sareng manjangkeun umurna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk