MONO300W-60

Katerangan pondok:

Modél: GJS-M300-60
Susunan: 6*10
Ukuran (mm): 1640 * 992 * 35
Kaca Tipe: 3.2mm High transmitansi palapis Tempered kaca
Blackplane: Bodas / Hideung
Kotak simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: PV kabel husus
Jumlah Dioda:3
Angin / Salju Tekanan: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana

Silikon Monocrystalline nyaéta bahan baku pikeun nyieun sél photovoltaic surya, tapi ogé bahan pikeun nyieun chip semikonduktor.Kusabab kakurangan bahan baku silikon pikeun ngahasilkeun silikon monocrystalline sareng prosés produksi anu kompleks, janten produksina rendah sareng mahal.
Kabel produkna nyaéta 4 mm kuadrat, garis kutub positip sareng négatip 900 mm panjang, kabel khusus photovoltaic

 

Parameter kinerja

kakuatan puncak (Pmax): 300W
Tegangan kakuatan maksimum (Vmp): 32.43V
Maksimum Power Ayeuna (Imp):9.35A
Buka Tegangan Circuit (Voc): 39.74V
Short Circuit Ayeuna (Isc): 10.19A
Efisiensi Modul(%): 18,4%
Suhu gawé: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi batré: 25 ℃ ± 3
Kaayaan tés standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W/㎡, Suhu batré
Konfigurasi pilihan

Adaptor: MC4

Panjang kabel: Disesuaikeun (50cm / 90cm / sanésna)
Warna backplane: Hideung/Bodas
pigura aluminium: Hideung / Bodas

Ciri

jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi jeung kaunggulan kinerja ongkos alus teuing anu idéal pikeun konsumén;
Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
kinerja generasi kakuatan lemah-lampu hadé;
Téknologi nyiksikan batré luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bearing 5400Pa beban salju jeung 2400Pa tekanan angin;
garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog;

 

Rincian

panel surya urang boga diodes guna nyegah recoil ayeuna jeung nyaimbangkeun ayeuna;
Sudut anu paling cocog pikeun dipasang panel surya nyaéta horizontal 45 °;
Panél surya kedah dijaga beresih salami dianggo normal pikeun mastikeun permukaanna henteu diblokir sareng manjangkeun umurna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami