POLY330W-72

Katerangan pondok:

Modél: GJS-P330-72
Susunan: 6*12
Ukuran: 1955 * 992 * 35
Kaca Tipe: 3.2mm High transmitansi palapis Tempered kaca
Panel tukang: Bodas/Hideung
Kotak simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: PV kabel husus
Jumlah Dioda: 3
Angin / Salju Tekanan: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Rincian produk

Tag produk

Ciri

jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi jeung kaunggulan kinerja ongkos alus teuing anu idéal pikeun konsumén;
Meuli produk kualitas luhur kalawan harga mirah;
kinerja generasi kakuatan lemah-lampu hadé;
Téknologi nyiksikan batré luhur, arus séri diréduksi, Ngurangan leungitna internal komponén, Éta idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bearing 5400Pa beban salju jeung 2400Pa tekanan angin;
garis produksi otomatis tur téhnologi photovoltaic Anjog;

Parameter kinerja

kakuatan puncak (Pmax):330W
Tegangan kakuatan maksimum (Vmp): 37.34V
Maksimum Power Ayeuna (Imp):8.84A
Buka Tegangan Circuit (Voc): 44.81V
Short Circuit Ayeuna (Isc): 9.38A
Efisiensi Modul(%): 17,1%
Suhu gawé: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi batré: 25 ℃ ± 3
Kaayaan tés standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W/㎡, Suhu batré

Konfigurasi pilihan

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Disesuaikeun (50cm / 90cm / sanésna)
Warna panel tukang: Hideung/Bodas
pigura aluminium: Hideung / Bodas

Kauntungannana

Panel photovoltaic polycrystalline 310-watt ngandung 72 sél kalayan sertifikasi kualifikasi produk profésional.
Sababaraha kristal anu ngabalukarkeun panels boga penampilan biru 'marbled'.Kawas panel monocrystalline, panels polycrystalline bakal ngandung boh 60 atawa 72 sél.
Kalayan ngembangkeun téknologi, perbaikan kualitas, kaluaran kakuatan panel surya polycrystalline ngahontal 310 watt.

Rincian

panel surya urang boga diodes guna nyegah recoil ayeuna jeung nyaimbangkeun ayeuna;
Sudut anu paling cocog pikeun dipasang panel surya nyaéta horizontal 45 °;
Panél surya kedah dijaga bersih salami dianggo normal pikeun mastikeun permukaanna henteu diblokir sareng manjangkeun umurna.
Hal pangpentingna dina meresihan panel surya:
1-Teu tiasa leumpang di luhur
2-No tekanan cai tinggi dipaké
3-No alat beberesih kasar
4-Produk beberesih kakuatan teu dipaké
Cuci nganggo semprot cai anu hampang sareng nganggo pel anu hampang upami peryogi sabun ipis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk