MONO350W-72

Pedaran pondok:

Model: GJS-M350-72
Rarangkén: 6 * 12
Ukuran (mm): 1955 * 992 * 35/40
Tipe Kaca: 3.2mm Transmisi tinggi palapis Tempered kaca
Blackplane: Bodas / Hideung
Kotak Simpang: Tingkat panyalindungan IP68
Kabel: kabel khusus PV
Jumlah Dioda: 3
Tekanan Angin / Salju: 2400Pa / 5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215 、 IEC61730


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Jaminan wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi sareng kaunggulan kinerja biaya anu hadé pikeun pelanggan;
Mésér produk kualitas luhur kalayan harga murah;
Hadé kinerja kakuatan cahaya-lemah lemah;
Téknologi slicing batré tinggi, arus séri diréduksi, Ngirangan kaleungitan internal komponén, Mangrupikeun idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bantalan 5400Pa beban salju sareng tekanan angin 2400Pa;
Garis produksi otomatis sareng téknologi fotovoltaik Anjog;

Parameter Performance

Puncak kakuatan (Pmax): 350
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 39.28V
Daya Maksimum Ayeuna (Imp): 8.92A
Open Circuit Voltage (Voc): 47.14V
Arus Sirkuit Pondok (Isc): 9.44A
Kekecapan Modul (%): 18,4%
Suhu ngagawekeun: 45 ℃ ± 3
Tegangan Maksimum: 1000V
Suhu Operasi Batre: 25 ℃ ± 3
Kaayaan uji standar: Kualitas hawa AM1.5, Irradiance 1000W / ㎡, suhu Batre

Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Customizable (50cm / 90cm / nu lain)
Warna backplane: Hideung / Bodas
Pigura aluminium: Hideung / Bodas

Kauntungan

Kami ngajamin wafer silikon kualitas luhur, kaluaran komponén kakuatan tinggi sareng kaunggulan kinerja biaya anu hadé pikeun konsumén;
Anjeun tiasa mésér produk kualitas luhur kalayan harga murah;
Panel surya langkung saé kinerja kakuatan lemah-lemah cahaya;
Kami gaduh téknologi slicing batré tinggi, séri ayeuna diréduksi, Ngirangan kaleungitan internal komponén, Mangrupikeun idéal pikeun proyék-proyék di daérah panas tinggi;
beban bantalan 5400Pa beban salju sareng tekanan angin 2400Pa;
Garis produksi otomatis sareng téknologi fotovoltaik Anjog;

Detil

Panel surya urang gaduh dioda pikeun nyegah mundur deui sareng nyetabilkeun arus;
Sudut anu paling cocog pikeun pamasangan panel surya nyaéta horisontal 45 °;
Panel surya kedah dijaga bersih salami pamakean normal pikeun mastikeun permukaan henteu diblokir sareng manjangkeun umur aranjeunna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami