Roofing photovoltaic tina panel surya 530-watt anu nembé diproduksi

微信图片_20211104164434 微信图片_20211104164421 微信图片_20211104164411

Pangwangunan fotovoltaik hateup nganggo panél surya 500w

Perusahaan kami parantos réngsé konstruksi fotovoltaik hateup panel surya 500-watt, nganggo panél surya anu diproduksi ku perusahaan kami.

Énergi surya nyaéta sumber daya lingkungan héjo anu teu béak. Hateup surya ogé bagian anu paling penting dina wangunan padumukan pikeun nampa sinar panonpoé.[1]Dina raraga ngalaksanakeun konservasi énergi jangji Cina sarta target réduksi émisi ka dunya, nguatkeun rojongan kawijakan pikeun énergi anyar jeung strategi ékonomi, sarta ngagancangkeun aplikasi tina téhnologi solar photovoltaic dina widang konstruksi pakotaan jeung désa, nu mentri relevan sarta komisi nagara. geus dibuka rencana hateup surya.

Rencana hateup surya museurkeun kana usaha pikeun megatkeun ngaliwatan jeung ngajawab masalah kamampuhan desain terpadu cukup wangunan photoelectric, tingkat kombinasi low produk photoelectric jeung wangunan, kasusah sambungan grid photoelectric, jeung pamahaman pasar low.

rencana hateup surya tempo kauntungan ékonomi jeung sosial, tahap ayeuna aktip promotes demonstrasi integrasi hateup surya, témbok curtain photovoltaic jeung wangunan photoelectric lianna di kota kalawan ékonomi dimekarkeun sarta yayasan industri alus;aktif ngarojong pangwangunan pembangkit listrik off-grid di padesaan jeung terpencil, ngalaksanakeun transmisi listrik ka padesaan, sarta ngalaksanakeun kawijakan nasional nguntungkeun rahayat.

Rencana hateup surya nyaéta pikeun ngagerakkeun sumanget pangwangunan sakumna pihak di masarakat ngaliwatan proyék demonstrasi sareng ngamajukeun palaksanaan kawijakan nasional anu relevan. produk photoelectric surya, ngamajukeun palaksanaan on-line kawijakan babagi harga listrik, ngabentuk sinergi kawijakan, enlarge pangaruh kawijakan;bagian penting tina hemat energi wangunan photoelectric, promosi énérgi dina wangunan anyar, wangunan aya transformasi hemat energi jeung cahaya kota.

Kawijakan hateup surya proyék demonstrasi kawates kudu leuwih gede ti 50kW, nyaeta, sahenteuna 400 méter pasagi, nu hese ilubiung, jeung boga mumpuni bakal difokuskeun wangunan umum jeung komérsial saperti sakola, rumah sakit jeung pamaréntah. tina subsidi Keuangan, biaya ngukur listrik bisa diréduksi jadi 0,58 yuan / kWh. Ieu masih can écés naha photovoltaic on-grid harga listrik bisa dibéré premium dina kakuatan termal harga listrik online, tapi sanajan euweuh premium. , Kusabab biaya pembangkitan listrik leuwih handap tina harga listrik jualan grid listrik, nu boga masih boga kakuatan pikeun ngawangun proyek photovoltaic pikeun ngahasilkeun kakuatan pikeun pamakéan sorangan, tinimbang purchasing listrik tina jaringan listrik. Leuwih ti éta, pamaréntah lokal bisa ngaharepkeun tambahan. subsidi jeung biaya generasi kakuatan turun salajengna.


waktos pos: Nov-09-2021